vineri, 29 august 2008

Ploua

Da... a venit toamna ... se simte in fiecare seara sau dimineata.
As fi vrut sa mai avem parte macar inca de vreo saptamana de caldura... dar.. asta e...
E frig, asta ma deranajaza cel mai mult... si ploua ... daca nu ar fi in "renovare" cartierul meu nu m-ar deranja atat de mult... dar, cum lucrarile nu o sa se termine prea curand mi-e groaza cum o sa arat cand ajung acasa... e greu sa ajungi si cu masina intreg ... pe jos nici nu mai vorbesc. Si azi mi-a uitat si umbrela :-(
Si totusi sunt si cateva lucruri bune aduse de "trecerea timpului" ... in primul rand,... vine ziua mea... si in al doilea... vine iarna... totul o sa fie alb... sper sa fie multa zapada anul asta... atat de multa incat sa nici nu mai putem iesi din casa ;))
Oare ce o sa facem anul asta de Revelion?... Craciunul e clar planificat... clindat pana dimineata... si a doua zi somn de voie si "family time".
Gotta get back to work...

miercuri, 27 august 2008

Free time

A trecut atat de repede ... evident ca... saptamana trecuta... am frecat menta mai tot timpul... dar cel putin am plecat doua zile din oras... am fost in Fagaras... la Laguna Albastra.
Nu am fost singura... am mers cu, Cami... chiar recomand "strandul" de acolo... piscina e super... cu adancime variabila... incepnad de la 80 cm.. pana la 2 metrii si ceva (nu stiu exact cat... ptr ca nu prea am dat prin zonele alea ... avnd in vedere ca nu stiu sa innot), noi am fost in timpul saptamanii si probabil de aia mi-a placut atat de mult... ca nu am prins "nebunia de weekend", ar fi fost mai fain probabil daca am fi mers mai multi... si chiar sa stam in camping cu corturile... dar, probabil m-as fi intors mai obosita decat plecasem... chiar aveam nevoie de relaxare.
Acum sunt din nou la birou... saptamana asta si inca una... dupa care iar concediu... pana atunci... another weekend... another wedding :-D (de fapt acum e another weekend two other weddings). Casa de piatra inca de pe acum pentru Teo si Dorian si Ioana si Luci.

vineri, 8 august 2008

Abia astept...

Mda... cam asa e... abia astept "vacanta" ... desi.. oficial nu i se mai zice asa... acum se numeste concediu... tot una e pentru mine. Anul asta a fost unul plin de evenimente... si inca mai sunt cateva luni pana se termina... nu au fost chestii majore...dar... timpul trece... au terminat si fetele facultatea ... acum suntem toate... "pe picioarele noastre" ... si sunt curioasa cum o sa mai decurga relatiile dintre noi...
Lasand asta la o parte... simt nevoia sa plec... sa ma relaxez undeva... sa uit de Sibiu ... si de toata nebunia de aici ... (nu o sa uit chiar de tot.. ptr ca pe Annie si pe Adi ii iau cu mine, si o sa mai vina si Andreea si Deea) ... sper sa fie super... abia astept!!!
Am tot cautat oferte pe la agentii si, am gasit una care sa ne convina la toti, ne-am luat concediile in perioada cea mai buna pentru "gasca" ... si luni o sa merg sa fac rezervarile finale... ca sa fim siguri ca plecam. In septembrie o sa avem "mica noastra vacanta"... in Bulgaria... ar fi fost fain si in Grecia... dar era drumul prea lung si obositor.
Intre timp ... o sa imi iau o saptamana libera si in august... asa ca... poate ne intalnim pe la Ocna ... sau pe la Strand... cine stie!! ;;)