luni, 29 septembrie 2008

Grey's Anatomy

Acum câteva luni am inceput să mă uit la un film care mi se pare cel mai aproape de realitate ... nu ştiu dc imi place pentru că e ... în felul lui... un pic mai optimist, dar în acelaşi timp şi foarte realist. Cele mai tari oricum mi se par "replicile" de la finalul fiecărui episod cand se trage un fel de concluzie... în legatură cu viaţa ... episodul pe care l-am urmărit acum s-a terminat ceva de genul ...
"At the end of the day, the fact that we have the courage to still be standing ... is reason enough to celebrate."

Ep. 9/2.
... foarte tare!!!

vineri, 26 septembrie 2008

6 ani

Au trecut deja 6 ani de când am terminat liceul... nu e tocmai o cifră "rotundă", dar am zis că ar fi interesant să ne mai întâlnim la o poveste. Şi aşa am şi făcut... aseară am ieşi în Nadine ... şi apoi în Cotton.
Nu s-au schimbat deloc... aceleaşi personalităţi, aceleaşi idei, aceleaşi glume tâmpite de ... liceu. M-aş fi aşteptat să se mai maturizeze lumea ... să îşi mai schimbe puţin mentalitatea... dar... nimic... identic cu ce am trăit acum câţiva ani. Exact cum zicea şi Dani... zici că nici nu a trecut timpul... parcă mâine trebuie să mergem la şcoală şi avem teme la mate ... şi iar o să imi ceară toţi caietul să copieze ceva.
Majoritatea lucrează în contabilitate... cu mici excepţii... am ajuns toţi la vorbele lui Matei, asta e... măcar ne place. Şi toţi încercau să explice cât de bine le merge...
Ar fi interesant să repetăm "experienţa" asta ... anual... mi s-a făcut un pic dor de anii de liceu, de cabanele la Pălti, la Tocile... la Sadu. De baluri, de chefuri... de fapt cred că mi-e dor de sentimentul ăla de "mă doare în cot" ... eu imi trăiesc viaţa şi restu nu contează. Acum... e munca, responsabilităţi... toata lumea e ocupată.
See u in 4 years probabil... sunt curioasă atunci câţi o sa ne strângem... acum am fost 17 din 25... cât de cât un procent bun...

joi, 25 septembrie 2008

Karaoke

Aseară am fost în Jurnal ... la Karaoke... localul... nu este, să zic, favoritul meu... dar la karaoke ne place... pentru că îi ştim cam pe toti de acolo... şi ne putem face de cap liniştiţi.
Am cantat mult... chiar foarte mult faţă de ce, cântam de obicei... cu Elena, cu Puică, cu Anca şi cu Roxi. Cel mai mult mi-a plăcut cum a ieşit Evanescence cu My immortal... cântată cu Puică (super melodie).
Sunt anunmite chestii pe care nu le prea înţeleg eu... ştiu că de obicei... lumea se cam prosteşte la karaoke... dar, de ce nu îşi aleg şi ei melodii mai uşoare... care pot fi cântate aprope de oricine ... I have no ideea...aaa... şi încă o chestie... de ce sunt unii care cânta aceleaşi melodii de fiecare dată? Oare nu se plictisesc? Mie îmi place să cânt de fiecare dată ceva nou... şi happy!!!
Off topic ... deseara avem întâlnire cu colegii de liceu... nu au trecut chiar atât de mulţi ani... doar 6... dar sunt anumite persoane pe care nu le-am mai văzut de când am terminat aşa că ... sunt curioasă cum o sa decurgă seara!!!

miercuri, 24 septembrie 2008

Vama

Rectificare...
Acum am văzut pe blog la Tudor... Vama vine în 27 la Sibiu ... în Piaţa Mare!!!
See u there!!!

marți, 16 septembrie 2008

Interesant

Am uitat să zic ceva foarte important...
VINE VAMA LA SIBIU!!!!!!!!!!!
În 29 septembrie... în Piaţa mare... abia aştept să îi văd şi să îi ascult!!!
Şi încă o chestie... versurile de la Kid Rock - All Summer Long

It was 1989, my thoughts were short my hair was long
Caught somewhere between a boy and man
She was seventeen and she was far from in-between
It was summertime in Northern Michigan
Ahh Ahh Ahh
Ahh Ahh Ahh

Splashing through the sand bar
Talking by the campfire
It's the simple things in life, like when and where
We didn't have no internet
But man I never will forget
The way the moonlight shined upon her hair

[Chorus:]
And we were trying different things
We were smoking funny things
Making love out by the lake to our favorite song
Sipping whiskey out the bottle, not thinking 'bout tomorrow
Singing Sweet home Alabama all summer long
Singing Sweet home Alabama all summer long

Catching Walleye from the dock
Watching the waves roll off the rocks
She'll forever hold a spot inside my soul
We'd blister in the sun
We couldn't wait for night to come
To hit that sand and play some rock and roll

While we were trying different things
And we were smoking funny things
Making love out by the lake to our favorite song
Sipping whiskey out the bottle, not thinking 'bout tomorrow
Singing Sweet Home Alabama all summer long
Singing Sweet Home Alabama all summer long

Now nothing seems as strange as when the leaves began to change
Or how we thought those days would never end
Sometimes I'll hear that song and I'll start to sing along
And think man I'd love to see that girl again

[Repeat Chorus x2]

Singing Sweet Home Alabama all summer long
Singing Sweet Home Alabama all summer long
Singing Sweet Home Alabama all summer long
Singing Sweet Home Alabama all summer long

The new improved me!!!

Fresh... aha, ăsta cred că e cuvântul potrivit... nu a fost cea mai "tare" vacanţă de până acum... dar a fost cea mai aşteptată şi a fost "aproape" exact aşa cum am vrut sa fie... dacă se poate spune aşa.
Bulgaria e o destinaţie chiar ok pentru o vacanta la soare... ţara pare de-a dreptul deprimanta în rest, dar la mare... totul e colorat, aranjat, pregatit să primească, cât mai mulţi turişti. Cazarea, plaja, piscina, serviciile în general au fost f bune, nimic de comentat, poate doar faptul că, nu toţi vorbesc engleză şi te înţelegi cam greu cu ei, dar... se gaseşte mai tot timpul cineva prin jur care să îţi explice cum stă treaba.
Mâncarea nu ne-a prea plăcut... în toata staţiunea am găsit un singur restaurant care era chiar ok, dar... să zicem că suntem noi un pic mai pretenţioşi... ;;) (Anda ştie de ce!!!)
So ... gata cu concediul pe anul ăsta... la muncă, cu noi... asta e... acum nu rămâne decât să aştept revu' şi evident ziua de 2 octombrie :-D
Mi-a fost dor de câteva persoane de pe aici... dar... a trecut atât de repede timpul... încât nu am prea avut când să mă gândresc la asta... acum, am chef de o ieşire în club... să ne "dănţuim" All night long... cum zice noul meu cântec preferat
check it out - Kid Rock - All summer long - http://www.youtube.com/watch?v=eqxmDR3tJ-0