miercuri, 20 ianuarie 2010

Iarna!!!


Iubesc iarna!!! Yeap... I do!!!
E frig, e nebunie pe străzi, e gheată pe şosele, trotuarele sunt nemăturate, lumea iese din casă numai dacă "trebuie", geamurile sunt îngheţate, hainele sunt de la groase spre foarte groase... exact... sunt foarte multe motive să urăşti iarna... dar mie îmi place.
Şi ce dacă trebuie să megrem cu taxiul dimineaţa... şi ce dacă maşinuţa rămâne blocată în curte printre zăpadă... şi ce dacă drumurile sunt blocate... sau în cel mai bun caz se circulă foarte greu pe ele pentru că firmele de dezăpezire sunt mereu surprinse că ninge iarna...
Îmi place pentru că totul e alb, îmi place să urmăresc fulgii de nea cum plutesc în aer aş putea să stau să îi privesc ore întregi... nu îmi place frigul dar sunt dispusă să îl îndur pentru o plimbare printre nămeţi, pentru o tură cu sacul la Pălti, pentru o bulgăreală bună. Mi-e dor de cabanele alea de demult ... când abia ajungeam acolo cu "conserva" şi puteam oricând rămâne blocaţi încă vreo două zile din cauza ninsorii.
Acum ninge... şi din 5 în 5 minute mă uit pe geam... ce fain e afară... abia aştept să se termine programul şi să ies la aer!!!
Vreau la munte!!! Încă două zile şi e weekend(azi deja nu se mai pune :-P)! YEEEEEEY!!!

Un comentariu:

Helen spunea...

Ce frumos.....si mie imi dor sa ma dau cu sacul,sa ma bagi cu capul in zapada si sa facem nebuni.....poate sambata facem ceva de genu inainte de ACTIVITY.
Pupici dulci.