miercuri, 20 ianuarie 2010

Iarna!!!


Iubesc iarna!!! Yeap... I do!!!
E frig, e nebunie pe străzi, e gheată pe şosele, trotuarele sunt nemăturate, lumea iese din casă numai dacă "trebuie", geamurile sunt îngheţate, hainele sunt de la groase spre foarte groase... exact... sunt foarte multe motive să urăşti iarna... dar mie îmi place.
Şi ce dacă trebuie să megrem cu taxiul dimineaţa... şi ce dacă maşinuţa rămâne blocată în curte printre zăpadă... şi ce dacă drumurile sunt blocate... sau în cel mai bun caz se circulă foarte greu pe ele pentru că firmele de dezăpezire sunt mereu surprinse că ninge iarna...
Îmi place pentru că totul e alb, îmi place să urmăresc fulgii de nea cum plutesc în aer aş putea să stau să îi privesc ore întregi... nu îmi place frigul dar sunt dispusă să îl îndur pentru o plimbare printre nămeţi, pentru o tură cu sacul la Pălti, pentru o bulgăreală bună. Mi-e dor de cabanele alea de demult ... când abia ajungeam acolo cu "conserva" şi puteam oricând rămâne blocaţi încă vreo două zile din cauza ninsorii.
Acum ninge... şi din 5 în 5 minute mă uit pe geam... ce fain e afară... abia aştept să se termine programul şi să ies la aer!!!
Vreau la munte!!! Încă două zile şi e weekend(azi deja nu se mai pune :-P)! YEEEEEEY!!!

luni, 4 ianuarie 2010

La multi ani 2010...


Wow... a mai trecut un an!
Nici nu ştiu cum să încep... da ştiu că nu am mai scris de mult... ştiu că ar cam fi fost cazul să mai apar şi pe aici... da ce să-i faci... sincer... nu am mai prea avut timp să scriu... şi, chiar dacă s-ar fi gasit timp... inspiraţia a fost cam pe minus în perioada asta, dar am început un nou an aşa că... HERE WE GO AGAIN!!!
Ca să fac o analiză pe scurt pentru 2009 ...
* Aş putea să spun că anul a început "normal" fără evenimente "mari"... nu cred că aveam cine ştie ce aşteptari sau planuri pe care aveam de gând să le pun în practică... sau cel puţin nu îmi mai amintesc... aşa că nu pot să spun că din acest punct de vedere sunt dezamagită.
* Vroiam un concediu... şi m-am ales cu două... unul superb... mai "relaxant"... în Italia, la Sanda, care mi-a adus amintiri super şi unul plin de energie şi distracţie la noi la mare ... în Costineşti... n-aş putea să spun care dintre ele mi-a plăcut mai mult şi nici de care dintre ele o să îmi fie mai dor.
* La job nu s-au întâmplat prea multe... doar "pe hârtie" s-au modificat unele date... nu foarte semnificative şi nici foarte interesante.
* Sfârşitul verii a mai adus nişte "prieteni" în viaţa mea şi... pe lângă ei şi o persoana foarte importantă pentru mine... care de atunci mă face să zâmbesc mai mult şi... să fiu mult mai fericită ;;) :-* ... care de atunci e lângă mine şi mă supertă aşa cum sunt :-P
* Sărbătorile... au trecut prea repede, nici nu am avut timp să mă bucur de ele, a fost frumos, dar... prea scurt... şi mă bucur că ai fost şi tu acolo!!!
* Pe lângă toate astea am avut şi trei prietene foarte bune care au stat lângă mine şi m-au suportat/consolat/enervat/bătut la cap/scos în oraş/distrat ... şi alături de care m-am simţi super!!!
Cam asta a fost... un an super, părerea mea... din care vreau să îmi amintesc doar lucrurile bune!!!
Cât despre aşteptările pentru noul an... păi... eu zic să o luăm încet şi ... să vedem ce o să fie!