joi, 4 decembrie 2008

1 Decembrie?????

Suntem deja în 4 decembrie dar încă mi-a mai rămas gustul amar lăsat de "ziua naţională" a României...
Nu mai e ce a fost odată, spre deosebire de anii trecuţi, când aveam cu mult timp înainte programul stabilit (plecări pe la Alba Iulia, un grărat cu prietenii, defilările din centru oraşului, noaptea urcam în Pălti la o tură de săniuş, etc...), anul ăsta a fost foarte sec totul.
Eram foarte obosită ce-i drept pentru că, din nefericire, au fost alegerile în 30 şi am participat şi eu, lucru ce m-a făcut să ajung acasă doar la ora 2 noaptea... nu ar fi ăsta un capăt de ţară, dar pe lângă asta,... nimeni nu a avut nici măcar o propunere pentru această zi.
Când am deschis televizorul... pe la ora 12 nimic interesant de vizionat... 5 minute de parade... de la Alba, Bucureşti sau alte oraşe mai "importante" şi restul certuri, estimări, probleme ... întâlnite la urmele de vot. Divertismentul din ţara noastră are mari probleme din punctul meu de vedere ... nu ştiu dacă problema este faptul că nu mai avem artişti, şi avem numai "vedete de tabloid", dar eu una nu mai găsesc nici o emisiune care să merite urmărită ... în afară de Cronica Carcotaşilor şi uneori În gura presei.
Nu există o oră toată ziua când să poţi deschide televizorul şi să nu găseşti ceva ştiri "senzaţionale" cu diferite crime, violuri, bătăi ... sau alte tâmpenii. E tot mai greu să urmăreşti un film bun dacă nu ai parte de HBO..., o altă tâmpenie mi se pare şi fata de zece... sau alte persoane care prezintă filmul înainte ca el să intre pe post... chiar atât de tâmpiţi să părem noi... oare chiar crede lumea că nu putem pricepe un film singuri...
Revenind la subiect... adică 1 decembrie... ROMÂNIA SĂ TRĂIEŞTI!!! asta e tot ce mai pot să spun ... şi românilor La mulţi ani! (întârziat)

Niciun comentariu: