luni, 4 ianuarie 2010

La multi ani 2010...


Wow... a mai trecut un an!
Nici nu ştiu cum să încep... da ştiu că nu am mai scris de mult... ştiu că ar cam fi fost cazul să mai apar şi pe aici... da ce să-i faci... sincer... nu am mai prea avut timp să scriu... şi, chiar dacă s-ar fi gasit timp... inspiraţia a fost cam pe minus în perioada asta, dar am început un nou an aşa că... HERE WE GO AGAIN!!!
Ca să fac o analiză pe scurt pentru 2009 ...
* Aş putea să spun că anul a început "normal" fără evenimente "mari"... nu cred că aveam cine ştie ce aşteptari sau planuri pe care aveam de gând să le pun în practică... sau cel puţin nu îmi mai amintesc... aşa că nu pot să spun că din acest punct de vedere sunt dezamagită.
* Vroiam un concediu... şi m-am ales cu două... unul superb... mai "relaxant"... în Italia, la Sanda, care mi-a adus amintiri super şi unul plin de energie şi distracţie la noi la mare ... în Costineşti... n-aş putea să spun care dintre ele mi-a plăcut mai mult şi nici de care dintre ele o să îmi fie mai dor.
* La job nu s-au întâmplat prea multe... doar "pe hârtie" s-au modificat unele date... nu foarte semnificative şi nici foarte interesante.
* Sfârşitul verii a mai adus nişte "prieteni" în viaţa mea şi... pe lângă ei şi o persoana foarte importantă pentru mine... care de atunci mă face să zâmbesc mai mult şi... să fiu mult mai fericită ;;) :-* ... care de atunci e lângă mine şi mă supertă aşa cum sunt :-P
* Sărbătorile... au trecut prea repede, nici nu am avut timp să mă bucur de ele, a fost frumos, dar... prea scurt... şi mă bucur că ai fost şi tu acolo!!!
* Pe lângă toate astea am avut şi trei prietene foarte bune care au stat lângă mine şi m-au suportat/consolat/enervat/bătut la cap/scos în oraş/distrat ... şi alături de care m-am simţi super!!!
Cam asta a fost... un an super, părerea mea... din care vreau să îmi amintesc doar lucrurile bune!!!
Cât despre aşteptările pentru noul an... păi... eu zic să o luăm încet şi ... să vedem ce o să fie!

2 comentarii:

Helen spunea...

Asa cum prietenele au fost langa tine,asa ai fost si tu langa noi,neconditionat ai stat si ne ai ascultatsi ajutat cu sfaturi.Eu una iti multumesc din suflet pentru tot sprijinul acordat.
Va iubesc enorm pe toate si nu as vrea sa va pierd nici o clipa!
Hugs

ideartys spunea...

bravos, blog de atitudine, ceva mai rar prin blogosfera.link exchange, pls? thx Cosmin