vineri, 8 august 2008

Abia astept...

Mda... cam asa e... abia astept "vacanta" ... desi.. oficial nu i se mai zice asa... acum se numeste concediu... tot una e pentru mine. Anul asta a fost unul plin de evenimente... si inca mai sunt cateva luni pana se termina... nu au fost chestii majore...dar... timpul trece... au terminat si fetele facultatea ... acum suntem toate... "pe picioarele noastre" ... si sunt curioasa cum o sa mai decurga relatiile dintre noi...
Lasand asta la o parte... simt nevoia sa plec... sa ma relaxez undeva... sa uit de Sibiu ... si de toata nebunia de aici ... (nu o sa uit chiar de tot.. ptr ca pe Annie si pe Adi ii iau cu mine, si o sa mai vina si Andreea si Deea) ... sper sa fie super... abia astept!!!
Am tot cautat oferte pe la agentii si, am gasit una care sa ne convina la toti, ne-am luat concediile in perioada cea mai buna pentru "gasca" ... si luni o sa merg sa fac rezervarile finale... ca sa fim siguri ca plecam. In septembrie o sa avem "mica noastra vacanta"... in Bulgaria... ar fi fost fain si in Grecia... dar era drumul prea lung si obositor.
Intre timp ... o sa imi iau o saptamana libera si in august... asa ca... poate ne intalnim pe la Ocna ... sau pe la Strand... cine stie!! ;;)

Niciun comentariu: