luni, 5 ianuarie 2009

La mulţi ani 2009!!!

E cam târziu pentru o postare de genul... dar, abia acum am reuşit şi eu să imi fac timp pentru blog.
Suntem deja în 5 ianuarie... şi timpul trece foarte repede... mai e un pic şi vine primăvara, căldura... abia aştept.
Sărbătorile de iarnă au fost pentru mine ... un concediu perfect... nici prea lung încât să uit de muncă, nici prea scurt... încât să nu am timp de nimic interesant. Crăciunul a fost întotdeauna sărbatoarea mea preferată... din mai multe motive... e iarnă, e zăpadă (de cele mai multe ori), toată lumea se gândeşte la prieteni, familie ... si, toata lumea colindă!!! Nu mă impresionează foarte mult cadourile... cred că mai repede imi place să fac un cadou decât să primesc unul.
Cel mai "emoţionant" moment din toată vacanţa asta a fost "plimbarea" împreună cu, Clubul Studenţilor Economişti la Netuş ... în fiecare an proiectul "Un suflet de Crăciun" e favoritul meu... când strângem bani, cumpărăm cadouri şi mergem să le ducem copiilor care au nevoie de ele. Nimic nu se compară cu sentimentul pe care îl ai atunci când faci un copil fericit... când vezi cât de mult se bucură pentru că "a venit moşu' şi pe la el".
Revelionul a fost unul foarte liniştit... nu am mai avut parte de nebunia din anii trecuţi, cu chefuri care nu se mai termină, cu lume care nu vrea sa doarmă şi cu gălăgie continuă timp de 3 sau 4 zile... Am fost la Orlat... şi... per total... eu cred că a ieşit bine!!!
Şi uite că suntem în 2009 deja... şi am revenit la "normal" cum ar spune unii... sper ca noul an să aducă numai lucruri bune... şi să pot să realizez cam tot ce mi-am pus în cap!!!!!!!!!!!
LA MULŢI ANI LUME!!!!!!!!!!!!

Niciun comentariu: