vineri, 10 decembrie 2010

Walking in the rain


Ieri m-am plimbat prin ploaie... ştiu, nu e tocmai anotimpul potrivit pentru o asemenea activitate... dar dacă nu avem zăpadă improvizăm şi ne descurcăm cu ce este.
Ieri a plouat toata ziua, o veme mohorâtă, numai bună de stat în casă în faţa sobei/şemineului/caloriferului... dar trebuia să ajung cumva şi acasă... autobuzul e prea deprimant la ora 4 după masa ... plin de oameni cu feţe îngândurate, triste... aşa că de cele mai multe ori prefer să merg acasă pe jos... ce dacă plouă, m-am înarmat cu o umbrelă şi... hai la drum!
E uimitor cât de multe gânduri îţi trec prin minte într-o plimbare de aproximativ o oră... aşa îţi poţi aminti că încă te mai poţi bucura de micile detalii pe care nu le-ai fi observat în viteza cu care ne trăim viaţa mai nou.... o melodie pe care o auzi trecând pe lângă un magazin, căsuţele din târgul de crăciun pline cu bunătăţi, un zâmbet primit de la un străin, chiar şi un şofer care spre deosebire de mulţi alţii opreşte şi îţi acordă prioritate pe trecerea de pietoni îţi poate aduce bucuria pe chip...
Ar trebui să ne simplificăm cât mai mult viaţa şi să nu mai încercăm tot timpul să o înţelegem... ci să o luăm aşa cum e!!!
PS ... remember... a long time ago you promised me a dans in the rain!!! I haven't forgotten yet...

Niciun comentariu: