marți, 18 ianuarie 2011

2011!!!


Another year has gone by... cum ar zice melodia!
Un an plin de tot ce imi doream si tot ce nu imi doream, ce sa-i faci, nu poti sa fi tot timpul cu zambetul pe buze...
Un inceput promitator, plin de chef si voie buna, cateva persoane dragi langa mine, cateva persoane dragi prin telefon, cateva mesaje trimise mai mult sau mai putin din obligatie si am intrat in 2010... o primavara fara noutati... o vara cu noi descoperiri, un concediu superb, o noua tara bifata dintro lista mult prea lunga pentru vremurile astea, mare, soare, timp liber, o vila superba, o plaja "intepatoare", peisaje care iti iau respiratia, vapoare... multe vapoare, plimbari nesfarsite, noi locuri pe care abia astept sa le revad (cine stie cand se va mai intampla si asta).....

Apoi au venit certurile, persoane pe care speram sa le am aproape si care credem ca ma cunosc si-au schimbat brusc parerea, au dat in stanga si in dreapta cu insultele si au plecat ... nu ar fi nimic asta... parerile se schimba la loc... insultele se uita si se iarta... dar comportamenul schimbat ... inca persista!
Nu credeam ca cineva se poate schimba atat de mult, de multe ori am incercat sa imi propun si eu anunmite "chestii" la cumpana dintre ani ... majoritatea nu s-au adeverit... sau cel putin s-au modificat pana cand au fost puse in practica. Se pare insa ca sunt anumiti oameni care realizeaza ce si-au propus. "Good or bad, I said it, I'm doing it!"
Oh well.... fiecare cu ideile lui.

Tu ai fost inca acolo, ma stangi inca de mana, ma faci in continuare sa zambesc si imi arati lumea din noi si noi perspective!
Familia e ok, job-ul... the same, vremea capricioasa ... prea frig uneori, prea cald alteori, zapada "plus, minus 2.5%".
Ce mi-a lipsit... pai... uneori, cineva care doar sa inteleaga si sa asculte, alteori o ploaie zdravana de vara, o adiere de vant, mai multa zapada si... evident mai mult timp liber!
Ce mi-a placut... de tine, toate plecarile din sibiu, sarbatorile de iarna, orice minut in care m-am oprit, am privit cerul si nu m-am gandit la nimic, noul meu telefon, uneori lumea, inghetata, capsunile, mersul la sala (obositor dar relaxant), Grey's Anatomy, Gosip evident ... si multe altele...
Ce vreau sa iau cu mine in noul an... doar amintiri placute! Ce a fost a fost acum e "punct si de la capat".
"Citatul" favorit al anului: "Ask most people what they want in their life and the answer is simple: To be happy! Maybe it's this expectacion thing, the waiting to be happy that keeps us from getting there!"

PS Fara diacritice :-( ... calculatorul meu drag nu ma prea iubeste azi... nu vrea sa ma asculte deloc
PSS "It's never too late" ptr. cei care o sa sara imediat cu gura si o sa urle ca postarea asta trebuia sa fie scrisa acum cateva saptamani ;;)

Niciun comentariu: