luni, 17 august 2009

Poze, recomandări şi... alte alea...


Am început cu poza asta pentru că ... asta era o poză fără care nu aveam cum să plec de la mare :-P... şi pentru că ... trebuia să mă laud şi eu aşa un pic... pentru că da am poză cu Olix!!! Super de treabă tipul... fără fitze sau alte abureli ca mulţi alţii!!!
Încă nu am reuşit să văd toate pozele de la mare... sunt foarte multe... vreo şapte sute şi ceva... şi asta sunt doar cele făcute cu aparatul lui Ale... ar mai fi câteva făcute cu alte aparate... de care sper că o să reuşesc să fac rost până la urmă. Nu "m-am întors" 100% de la mare... încă mai sunt acolo, cel puţin cu gândul...
Mmm... am atât de multe chestii în cap acum... şi n-am nici cea mai mică idee cum să le bag într-un post... aşa că o să le iau la rând...

1. La mulţi ani Ale ... ştiu că a fost ieri şi alatăieri... da trebuia să scriu şi aici!!!
2. Abia aştept să mă uit la Friends... mi-am luat toate seriile şi vreau să le iau de la capăt să le văd pe toate la rând... It's gonna be fun!!!
3. Mi-am găsit nişte foi cu "citate" din Grey's anatomy ... cele mai tari ar fi
"I know you don't understand me ... I don't understand me!
Reality is so much more interesting than living happily ever after.
Alone people don't like to hear about together people. Even if they are alone by choice!"

4. Urăsc maşinile parcate pe trotuar în aşa fel încât să nu mai poată trece pietonii pe lângă ele, aş vrea să am un "carneţel" de amenzi şi să le las câte un mesaj pe fiecare parbriz în parte!!!

5. Mai vreau câteva weekend-uri de vară...
6. O vacanţă din asta "nebună" e super... dar problema e că ... niciodată nu e suficient de lungă încât să faci tot ce ţi-ai propus...
7. Cam asta ar fi :-D
Kissssssssssssss
PS Am uitat de muzică ... păi, ce să zic, cel mai mult îmi place Freedom - Dj Andy feat. Stella şi ar mai fi ... Connect-R feat. Chris Mayer - 4 the love of music ... şi multe altele!!!
PPS Sper că ştiţi că "Răsăritul se vede din Quba!!!"

3 comentarii:

Alexandra spunea...

Am plecat in acest concediu cu gandul sa uit de tot de orasul asta prafuit.
Am ajuns in Costinesti si o fost...bine, bineee!
M-am intors in oras si toate lucrurile au inceput sa intre la normal, poate micile exceptii care le-am "pescuit" de la mare sa schimbe ceva la acest sfarsit de vara.
Kisss ;)

Anisoara spunea...

"Micile exceptii" ... cat de tare esti =))))))))))))

Alexandra spunea...

waaaaaai...asa am zis:)))