marți, 7 iulie 2009

Festivalul Bujorului!


În proporţie de 80% pot să zic, că mi-am revenit. Am avut parte de un weekend "foarte tare frate!!!" dar şi foarte obositor. Am fost la Gura Râului, la Festivalul Bujorului! (da da ... ştiu... noi şi preşedintele, de fapt nu a prea contat că a fost şi Băse pe acolo... noi eram importanţi... sau importante :-P)
Ce a fost acolo? Păi, lume multă, mici, bere, sărmăluţe, cocoloş/bulz, porumb fiert, grătare peste grătare, muzică populară, dansuri, lume îmbrăcată în costume tradiţionale, gogoşi, "tiribombe", tarabe cu tot felul de tâmpenii... cam tot ce vroiai pentru o zi "în natură".
Cum am ajuns eu acolo... păi, părinţi lui Cami ne-au rugat să le dăm o mână de ajutor... la terasa lor de la festival aşa că vineri după muncă am pregătit bagajul şi am pornit la drum. Plecarea a fost mai dificilă pentru că am avut foarte multe bagaje de încărcat şi chiar dacă am aplecat de acasă de la mine pe la 7 jumate... numai la 11-12 am ajuns în Gura Răului. Am fost acolo cu Helen, Cami, Ovi, Nick, Ale, Mircea, părinţi lui Nick şi Cami şi... mai multe persoane de prin sat de acolo.
Sâmbătă a fost mai lejer... deşi de dimineaţă am avut foarte multe de făcut până când a fost totul gata... lume a fost... dar nu se compară cu nebunia de duminică.
A fost o experienţă nouă... a fost prima dată când "am servit" la o terasă... nu e chiar atât de greu... dar nu cred că aş rezista ... să zicem o săptămână întreagă...
Deocamdată rămân la jobb-ul meu actual... dar măcar ştiu că dacă o să fie cazul... cât de cât mă descurc :-P =)))))
Şi cam aşa a mai trecut un weekend... departe de Sibiu
Kissssssssssss
PS Miercuri ne vedem în Crispus şi... Oldies!
L.E. Am uitat să zic cine a trecut "în vizită" pe la noi pe acolo ... Roxi, Ioana (prima dată singure după care împreună cu vreo 6 prieteni), Ade, mama, tata, Rares, Flo, Ovi, Romeo, Dana, George, Calin, familiile lui Helen, Ale şi Alinutza, Cristina (pe care am pus-o şi la treabă), Horaţiu, Carmen, Cami, Razvi, Andy, Lulu şi mulţi mulţi alţii de care nu îmi amintesc chiar acum!

Un comentariu:

Helen spunea...

Hai ca ne am distrat si a fost tare soro....:))))